Vedd fel velem a kapcsolatot!

PROGRAMOK, Adótanácsadás, Klub

Az programok nem indulnak folyamatosan, csak évente 2-3 alkalommal lehet rájuk jelentkezni. Így érdemes feliratkozni egy-egy témához, eseményhez, hogy időben értesíteni tudjunk a kezdésről.

Csoportos Adótanácsadás

 
Ez egy személyes találkozó, a tanulni, fejlődni vágyó vállalkozók , és magánszemélyek számára.

Itt aktuális adózási kérdéseket beszélünk át, ahol bátran felteheted a kérdésedet.

Kávézz Velem!

 
Beszélgetünk a cégedről, a vállalkozásod működéséről, aztán, mindenki megy tovább a dolgára.
Ha jó kérdésekkel, felkészülten érkezel, és előtte még nekem is elárulod, akkor a velem töltött egy-két óra, biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos lesz számodra.

Adózz Okosan-KLUB

 
Ez egy vállalkozói közösség, a fejlődésért, és a motivációért, a siker eléréséért. KÜLDETÉS: Vállalkozói kultúra fejlesztése, saját egyéni tapasztalatokon és az önfejlesztésen keresztül. Egymás támogatása az egyéni célok megvalósításában.

Blog


Átalányadózó egyéni vállalkozó bevételi nyilvántartást vezet. Ebbe a nyilvántartásba csak a bevételek kerülnek be, a kiadások nem. A bevételi nyilvántartást vezetésének alap szabálya, hogy időrendben, folyamatosan, ellenőrizhető módon, kell adatot rögzíteni, mely az adókötelezettség teljesítéséhez és annak ellenőrzéséhez szükséges.

Ismerd meg az egyéni vállalkozást, és akkor könnyebben el tudod dönteni, hogy neked való-e. Az is lehet, hogy eddig nem is gondolkodtál azon, hogy egyéni vállalkozó legyél, pedig neked ez megfelelő lenne.

Ha Átalányadózó vagy, akkor ezt a 6 pontot úgy kell tudnod, mint a Kisdobos korszakban, a Kisdobosok 6 pontját. Persze, ha TE ezt nem tartod fontosnak, az sem baj, csak hamarabb kellemetlenségek, és meglepetések fognak érni az adózásban.