Vedd fel velem a kapcsolatot!

PROGRAMOK, Adótanácsadás, Klub

Az programok nem indulnak folyamatosan, csak évente 2-3 alkalommal lehet rájuk jelentkezni. Így érdemes feliratkozni egy-egy témához, eseményhez, hogy időben értesíteni tudjunk a kezdésről.

Csoportos Adótanácsadás

 
Ez egy személyes találkozó, a tanulni, fejlődni vágyó vállalkozók , és magánszemélyek számára.

Itt aktuális adózási kérdéseket beszélünk át, ahol bátran felteheted a kérdésedet.

Kávézz Velem!

 
Beszélgetünk a cégedről, a vállalkozásod működéséről, aztán, mindenki megy tovább a dolgára.
Ha jó kérdésekkel, felkészülten érkezel, és előtte még nekem is elárulod, akkor a velem töltött egy-két óra, biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos lesz számodra.

Adózz Okosan-KLUB

 
Ez egy vállalkozói közösség, a fejlődésért, és a motivációért, a siker eléréséért. KÜLDETÉS: Vállalkozói kultúra fejlesztése, saját egyéni tapasztalatokon és az önfejlesztésen keresztül. Egymás támogatása az egyéni célok megvalósításában.

Blog


A napi bejelentés előnyei segítik ennek a jogviszonynak az alkalmazását. Ugyanakkor, ami az egyik embernek hátrány, az lehet hogy a másiknak éppen előny. A rugalmasság a legnagyobb előnye szerintem a napi bejelentéssel történő foglalkoztatási formának. Az alkalmi munkaviszony a NAV-hoz történő bejelentéssel jön létre. Ezért is kapta ezt a nevet az...

Sokan cégtulajdonosként úgy gondolják, hogy soha nem fizetnek a cég helyett, hisz ez a tartozás a cég tartozása. A tájékozottabb adózók viszont már tudják, hogy a cég kintlévőségeiért a tagok a társasági szerződésben leírt törzsbetétjének nagyságáig felelnek. Na de biztos, hogy nem ilyen egyszerű a szabályozás.

A Fejlesztési tartalék elszámolása is az egyéni vállalkozó esetében a vállalkozói bevételt csökkentő lehetőség, társaságoknál az adóalapot csökkentő tétel. Elszámolásának korlátja, hasonlóan az elhatárolt veszteség felhasználásához, szintén a nyereség összegének elérése. A fejlesztési tartalékkal sem lehet a vállalkozás adóalapja negatív.