Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adószámla lekérdezés

Ezen az oldalon a "+" plusz előjelű összegek, a megfizetendő adó összegeket tartalmaznak, míg a "- "negatív előjelű összegek kötelezettség csökkentő tételt, így jóváírást, az adózó részére visszajáró összegeket jelentenek.

Több féle adónem létezik, úgy is nevezhetjük, hogy adótípusok, adófajták. Például, személyi jövedelemadó, áfa, egészségbiztosítási járulék, nyugdíjjárulék, egészségügyi szolgáltatási járulék, stb. Adónemenként egyenleg készül, így pontosan látjuk, hogy melyik adónemben, hogyan állunk. Melyik adónemben van túlfizetésünk vagy tartozásunk. Az...

Ügyfélkapuról, elektronikusan bármikor lekérdezhető, vagy be kell menni a NAV-hoz személyesen, és ott megkapja a tájékoztatást. Ezeknek az értesítéseknek akkor van értelme, ha annak tartalmát értelmezni is tudjuk. Azonban ez az adózók esetében bonyolultnak tűnhet.

Ez az egyik kedvenc témám, mert szeretem az egyszerű, és átlátható dolgokat. Néha még el is szoktam vele szórakozni - ha a helyzet alkalmas - és megkérdezem az aktuális beszélgető partneremet.

Ez az egyik kedvenc témám, mert szeretem az egyszerű és átlátható dolgokat. Persze az átlag adózó számára ez nem egyszerű, és nem is átlátható, de ezt is meglehet tanulni. Néha még el is szoktam vele szórakozni - ha a helyzet alkalmas - és megkérdezem az aktuális beszélgető partneremet.